АВТОМАТИЗОВАНА СИСТЕМА РОЗРАХУНКІВ ДАНИХ ТЕЛЕКОМУНІКАЦІЙНОЇ МЕРЕЖІ - Научное сообщество

Вас приветствует Интернет конференция!

Приветствуйем на нашем сайте

Рік заснування видання - 2011

АВТОМАТИЗОВАНА СИСТЕМА РОЗРАХУНКІВ ДАНИХ ТЕЛЕКОМУНІКАЦІЙНОЇ МЕРЕЖІ

30.09.2021 20:41

[1. Информационные системы и технологии]

Автор: Орловський В.О., студент, кафедра системного аналізу, Державний університет телекомунікацій, м. Київ


У минулому столітті стрімкими кроками почала поширюватися інформація, що у подальшому дало імпульс для створення і впровадження інформаційних систем та мереж [1]. Вони полегшили обмін інформацією між людьми за допомогою спеціальної мережевої техніки за допомогою технології ISDN-телефонії. Можна передати потрібну інформацію або спектр задач цифровою мережею у таких областях, як телефонія, об'єднання віддалених маршрутизаторів, передача потрібної інформації та даних, доступ до глобальних комп'ютерних мереж, передача чутливого трафіку, таких як відео і звук, який здатний до затримок, інтеграція різних видів трафіку [2]. 

Проводячи дослідження на основі знайдених матеріалів, можна охарактеризувати, що дані технології є ще популярними у наш час. Для того, щоб дана технологія та саме значення мереж стало більш зрозумілішим для простого користувача, було б розумним розробити спеціальне програмне забезпечення або інформаційну сторінку. Тобто, таким чином автоматизувати процес обрахунку для більш ефективного та точного розрахунку даних, не витрачаючи на це багато часу. Дана система дала б змогу обраховувати вартість побудови мережі, приблизне навантаження на систему, інформаційний потік від використовуваних функцій чи пристроїв такі як: телефон, електронна пошта, пересилання файлів, відеотелефон, web-сеанс, також мати змогу подивитися відео у звичайній або високій якості.

Тобто головним завданням цієї технології, допомогти компаніям та простим користувачам обрати і впровадити нові обчислювальні потужності, які можуть мати значний вплив на результативність і ефективність процесу, використовуючи телекомунікаційну мережі, яка здійснює обмін даними досить швидко. 



Рис. 1. Шаблон заповненої форми користувачем на веб-сторінці

Прерогатива оброблених та обрахованих даних у результаті створеного програмного забезпечення дає більш кращий і точніший результат у рамках визначення більш зручнішої комбінації обраного навантаження та потоку інформації від певних функцій або пристроїв на мережу. Дані повинні бути введені користувачем самостійно в окремі поля, що може призвести до певної неточності або складності, тому цей варіант обрахунку може мати переваги та недоліки, але його впровадження у майбутньому дасть зрозуміти та схарактеризувати її подальший розвиток. Також, доцільно аналізувати отримані дані з бази даних про користувачів або щодо побудови мережі для поступового підвищення ефективності.

Література:

1. Кулаков О.Ю. Комп’ютерні мережі 2. Глобальні комп’ютерні мережі / Берест Р.Ю. // Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського». — 2012.  — С. 65-73.

2. Безвершенко Є.І. Мережні інформаційні технології / Гузій М.М. // Ужгородський національний університет Інженерно-технічний факультет Кафедра комп’ютерних систем та мереж. — 2016.  — С. 3-7.



Creative Commons Attribution Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License
допомога Знайшли помилку? Виділіть помилковий текст мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Конференции

Конференции 2024

Конференции 2023

Конференции 2022

Конференции 2021



Міжнародна інтернет-конференція з економіки, інформаційних систем і технологій, психології та педагогіки

Наукова спільнота - інтернет конференції

:: LEX-LINE :: Юридична лінія

Інформаційне суспільство: технологічні, економічні та технічні аспекти становлення